Website ontwerp en onderhoud

Het ontwerp van uw site gebeurt met behulp van Xhtml, CSS, javascript, jquery, php, flash enz… .
De code wordt geschreven volgens de normen van het W3C en de basisregels voor een goede SEO worden in acht genomen.

Er wordt bij het maken van de website veel belang gehecht aan de browsercompatibiliteit. Dit wil zeggen dat de website in elke browser correct moet worden weergegeven. Er wordt getest in Internet Explorer, Firefox, Netscape, Opera, Chrome en Safari. Vooral Firefox kent meer en meer gebruikers. Het zou jammer zijn wanneer hier uw website gebrekkig wordt weergegeven of zelfs helemaal de mist in gaat.

Het maken van een website is al mogelijk vanaf ongeveer 350 euro met CMS.
Ook het ontwerpen van een template voor Joolma! is mogelijk.

Webdsite onderhoud

Een website is nooit af. Er zullen achteraf altijd aanpassingen nodig zijn.
De eenvoudigste manier is dit door de webdesigner te laten gebeuren. Hij is goed vertrouwd met de codetaal achter de website. Hiervoor mag u op een vlotte service rekenen, ook buiten de kantooruren. De website wordt snel aangepast.

Wanneer de website vrij regelmatig dient aangepast te worden (bijvoorbeeld wekelijks of zelfs dagelijks) verkiest u misschien om deze aanpassingen zelf te doen. Vooral als het telkens eenvoudige aanpassingen betreft zoals gewoon tekst wijzigen of invoegen. Hiervoor is een eenvoudig CMS mogelijk waarmee u van op eender welke pc met internetverbinding uw teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Geen extra software nodig en volledig gratis in gebruik. Geen maandelijkse kosten. U doet zelf de aanpassingen gratis.